Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@07:10:18 GMT

یک متر برف درگردنه کلوسه فریدونشهر بر زمین نشست

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۶۹۵۳۰

یک متر برف درگردنه کلوسه فریدونشهر بر زمین نشست

اصفهان - ایرنا - بارش حدود یک متر برف روز یکشنبه گردنه کلوسه در شهرستان فریدونشهر را مسدود کرد.

گردنه کلوسه ارتباط زمینی روستاهای کلوسه ، وستگان ، دورک ، کاهگانک ، کاهگان بالا ، گاهگان پایین و وزوه را با سایر نقاط شهرستان فریدونشهر در غرب استان اصفهان برقرارمی کند.
محسن مقدسی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فریدونشهر روز یکشنبه به گفت: در پی بارش های جوی شب گذشته و صبح امروز گردنه کلوسه مسدوده شده و تلاش راهداران برای بازگشایی این نقطه برف گیر و سخت گذر ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:جز گردنه کلوسه سایر جاده ها و راه های روستایی این منطقه باز و تردد در آن ادامه دارد.
نوروز ملکی رئیس هواشناسی فریدن هم به ایرنا گفت: از امروز تا چهارشنبه هفته جاری افت محسوس دما بین 10 تا 15 درجه در سطح منطقه پیش بینی می‌شود که همراه با یخبندان به‌ ویژه در معابر عمومی و جاده‌های بین شهری است.
وی افزود: امروز و اوایل روز دوشنبه مه آلودگی به کاهش دید افقی در برخی مناطق و جاده‌های مواصلاتی منجر خواهد شد وروزسه شنبه موج ضعیفی از استان اصفهان عبور می‌کند که همراه با بارش برف در برخی مناطق غرب و شمال استان
است.
وی افزود: در شبانه روز گذشته در فریدونشهر 3.7 میلی متر و در چادگان چهار دهم میلی متر بارش و همچنین در بوئین و میاندشت هشت سانتی متر برف ثبت شده است.
فریدونشهر در 180 کیلومتری غرب اصفهان واقع شده است.
9861 / 6022 خبرنگار: فاطمه زمانی - انتشار دهنده : عمادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید

علی بیت الهی رئیس مرکز زمین شناسی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  استان خوزستان با وجود آنکه عمده ترین منابع آبی آب های سطحی را دارد در معرض فرونشست زمین قرار دارد گفت: در این منطقه فرونشست زمین با گستردگی قابل ملاحظه ای در حال رخداد است. 

وی یاد آور شد: طبق بررسی های صورت گرفته  این فرونشست زمین در مساحتی نزدیک به ۲۰هزار کیلومتر، حدود ۳۰درصد مساحت  استان خوزستان را در برگرفته  و این منطقه تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است‌.

بیت الهی اظهار کرد: خصوصیت بارز پدیده فرونشست زمین در خوزستان ، وسعت بالا و مقدار متوسط پائین نرخ سالیانه است که دلالت بر سطحی بودن افت آب و همچنین معرف حساس بودن ارتفاع سطح به تغییرات آب نهشته های آبرفتی ریزدانه نه چندان عمیق است. 

وی با بیان اینکه اثر فرونشست زمین را در زمین های هموار  ایذه،  بهبهان، شوش، دزفول،الوان، اهواز،بستان، دشت آزادگان،بندرماهشهر و امیدیه، رامهرمز و لالی  شناسائی شده است  افزود:  نرخ سالیانه فرونشست در این مناطق کمتر از ۵ سانتی متر است و  در شوش ۷ سانتی متر و شهرستان اهواز ۶ سانتی متر در سال نیز برآورد شده است. 

او تاکید کرد:کاهش حجم آب های سطحی، استمرار برداشت از آبخوان ها دلایل اصلی توسعه وسیع پهنه های فرونشستی زمین در استان خوزستان است.

بیت الهی  با بیان اینکه  ۶ هزار بنای تاریخی، ورزشگاه نقش جهان، ۲ پالایشگاه، ۳ فرودگاه و ۲/۵ میلیون نفر در معرض تهدید فرونشست زمین قرار دارند افزود:  فرونشست در اصفهان به صورت ویژه به مرحله اضطراری رسیده است و در مطالعه موردی فرونشست را در اصفهان بررسی کردیم و امیدواریم به‌صورت پایلوت بتوان راهکارهای مهار این پدیده را در این استان اجرائی کرد.
او تصریح کرد: مهار پدیده فرونشست تدریجی صورت می‌گیرد و فرونشست در اصفهان متوقف نشده و کماکان با نرخ بیشینه حدود ۱۵ سانتی‌متر در سال در حال پیشروی است.

وی بیان کرد:  چنانچه جریان دائمی زاینده‌رود با کنترل بهره‌برداری از منابع آب‌های زیرزمینی برقرار شود، می‌توان در بازه زمانی ۱۵ساله شاهد مهار فرونشست در اصفهان بود، جریان دائمی زاینده‌رود به عنوان شاهرگ اصفهان می‌تواند به کنترل پدیده فرونشست در اصفهان کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با ۸ ماه بلاتکلیفی در بجنورد+ فیلم
  • فیلم| عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با هشت ماه بلاتکلیفی
  • جاده‌های خراسان رضوی همزمان با افزایش ترددها بارانی و لغزنده است
  • نشست زمین در یکی از محله‌های شهر سنندج
  • گردنه تته در محور پاوه به مریوان مسدود است
  • عملیات برف‌روبی در جاده سی سخت به پادنا
  • محبوس شدن ۳ نفر در معدن فلاورجان به دلیل ریزش تونل / آخرین وضعیت بارش‌ها در اصفهان + فیلم
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • مسدود شدن جاده گردنه تنگ توکلی به سمت کنگان بوشهر